19 Ekim 2013 Cumartesi

Blog Stratejim




Bir arkadaşla muhabbet ederken, bu blog sitesiyle ne yapmayı amaçladığımı sordu. Ben ise bu soruyu ''Sen Ne Ayaksın olm'' olarak algıladım.Ve haliyle cevabımı ona göre verdim.

Yaptığım ve yapmayı düşlediğim ne kadar saçma sapan şey varsa bu blogda toplayıp ''Gelecekte olmasını ümit ettiğim çocuklarıma'' hatıra bırakmayı hedefliyorum dedim. Muhtemelen arkadaşım bu dediğimden ''Sanane lan benim blogumdan çemcük'' diye algılamıştır.


12 Ekim 2013 Cumartesi

Faroe Adaları

New York gibi büyük ve kalabalık bir şehri internet üzerinden gezerken, baş dönmesi yaşadım. Merak etmeyin midem bulanmadı. O koca binaların arasında sörf yaparken inanın oradaki atmosferi ve gürültüyü sanki duydum diyebilirim.
Bu durum ister istemez insanda strese sebep oluyor. Bende bu stresten kurtulmak için Google Earth'e atlayıp sakin dingin ve ERAY FUAT tarafından keşfedilecek çok yerinin olduğuna inandığım keçileriyle meşhur Faroe Adalarını ziyaret edeyim dedim.
Avrupa Kupalarında gelen geçenin 3-4 golle yendiği bu nerde olduğu bile belli olmayan ülke hakkında bilgiler edinip, yeni bir yer keşfetmek için yola çıkıyorum.

Bu yolculuğa hazırlanırken her zaman ki gibi eski sevgilimin Paris'ten getirdiği kupayla kahvemi yudumlayıp, üzümlü backwoods puromu yakarak başlıyorum. Moda girmek şart =)